Što nudimo

Vobco je proizvođač softverskih proizvoda te pružatelj usluga prvenstveno namijenjenih tržištu kapitala i provođenju koroprativnih akcija trgovačkih društava.

GT

Global Trader™ je računalni sustav za trgovanje financijskim instrumentima u realnom vremenu na globalnom i lokalnim tržištima (burzama) i za upravljanje portfeljima klijenata. Global Trader™ povezuje burze, brokera i investitora – brokerovog klijenta u elektronskoj dvosmjernoj komunikaciji s visokoučinkovitim automatiziranim procesiranjem događaja povezanih s transakcijama (rad u realnom vremenu).

VOBCOCHARTS.js

VobcoCharts je JavaScript biblioteka za crtanje interaktivnih HTML5 grafikona za tržište vrijednosnica, roba, valuta i burzovnih indeksa, koji se brzo i jednostavno ugrađuju na web stranice. Neovisno o uređaju i platformi, grafikoni rade jednako dobro na svim modernim uređajima (desktop, tablet, smartphone) i preglednicima, ne zahtjeva nikakve klijentske dodatke niti serverske komponente.

KPU

Aplikacija KPU namijenjena je evidenciji poslovnih udjela, članova društva s ograničenom odgovornošću, ostalim evidencijama povezanih s tim. U cijelosti je usklađena s važećim propisima RH. Korisnicima je dostupna kao aplikacija instalirana na njihovo računalo ili kao aplikacija dostupna za rad putem interneta (web aplikacija).

Prema Zakonu o trgovačkim društvima, Uprava društva s ograničenom odgovornošću dužna je voditi knjigu poslovnih udjela, a o promjenama pravovremeno i cjelovito izvještavati sudski registar. Članovi uprave društva odgovaraju društvu, članovima društva i vjerovnicima solidarno i neograničeno cijelom svojom imovinom za točnost podataka u knjizi poslovnih udjela, te izvještaje i izjave koje su dali registarskom sudu.

KND

Aplikacija KND je cjelovito rješenje za vođenje poslova koje dioničko društvo, kao izdavatelj nematerijaliziranih dionica, drži deponirane u depozitoriju Središnjeg klirinškog depozitarnog društva d.d. (SKDD), za razmjenu podataka između društva i SKDD, za slanje naloga za upis svih vrsta promjena u depozitorij te za izradu aktualnih i povijesnih pregleda i izvještaja o dionicama i dioničarima za potrebe uprave i drugih organa društva.

Što dobivate

Naš stručan i iskusan tim pružit će vam sve što zatrebate u najkraćem mogućem roku.

Analitički pristup

Individualno i sustavno rješavanje svakog zahtjeva.

Poštivanje rokova

Isporuka na vrijeme i unutar dogovorenih rokova.

Korisnička podrška

Stojimo na raspolaganju za sva vaša pitanja i probleme.

Stručni savjeti

Dugogodišnje iskustvo na području tržišta kapitala.

Suvremena rješenja

Naša rješenja su u korak s najnovijim trendovima.

Sigurnost

Jamčimo vam sigurnost i profesionalnost.

Naši klijenti