O nama

Vobco d.o.o. izrađuje programska rješenja namijenjena tržištu kapitala, vlasničkoj evidenciji u trgovačkim društvima, provođenju korporativnih akcija trgovačkih društava, pruža usluge u svezi s navedenim te je na tim područjima među vodećima u Republici Hrvatskoj.

Naše kvalitete

Kvaliteta i profesionalnost su ono zbog čega nas partneri cijene. Njegujući takve osobine, osiguravamo povjerenje svih naših klijenata.

Pouzdanost

100%

Dostupnost

99%

Inovativnost

85%

Timski duh

100%

Zašto odabrati Vobco?

Dugogodišnje iskustvo uči nas kako je ozbiljnost u obavljanju poslova nešto što se nikad ne dovodi u pitanje. Svako naše rješenje prolazi detaljne kontrole prije konačne upotrebe.

Naši online servisi rade 24/7 i dostupni su preko 99% vremena, kao i usluge podrške i održavanja sustava. Sve ostale usluge dostupne su bilo kojim radnim danom pa i van radnog vremena.

U svako naše rješenje ugrađena je zavidna razina inovativnosti. Korištenjem suvremenih tehnologija i najnovijih pristupa u području izrade softvera, uvijek nastojimo biti konkurenti na tržištu.

Iznimno cijenimo timski pristup poslu i nastojimo ga primjeniti u sve aspekte našeg poslovanja. Individualni pristup je dobar, ali timska rješenja uvijek daju najbolje i najkvalitetnije rezultate.

Naše tehnologije

Vobco je član Microsoft-ove mreže partnera. Koristeći pogodnosti koje pruža Microsoft, uvijek nastojimo pratiti najnovije trendove i tehnologije u području izrade softvera.

85%

.NET

95%

HTML/CSS

80%

JavaScript

90%

MSSQL